Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018


Lifestyle nano medicine, είναι η ιατρική που στοχεύει στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Μια αποτελεσματική αξιοποίηση της εμπειρίας πολλών αιώνων αλλά και των σύγχρονων μεθόδων της ιατρικής.
Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα , μια ομάδα ειδικών με επικεφαλής την καρδιολόγο, την πρώτη Νανοϊατρό στην Ελλάδα, Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, έρχονται να διώξουν τη σκουριά….από τον οργανισμό μας , επαναπρογραμματίζοντας τη ζωή μας.
«Οι κακές επιλογές του τρόπου διαβίωσής μας, αποτελούν τη ρίζα των χρόνιων ασθενειών. Η LifestyleMedicine είναι η ουσία της Ιατρική που στοχεύει στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία ασθενειών του σύγχρονου τρόπου ζωής» , λέει η Δρ Βαρβάδα Καραγκιοζάκη που  δημιούργησε την πρώτη LifestyleMedicine Κλινική στη Ελλάδα, στηριζόμενη στα τελευταία επιτεύγματα της Νανοϊατρικής



Επαναρυθμίστε τον οργανισμό σας
Σε πέντε βήματα –στάδια οι ειδικοί επιστήμονες καταγράφουν τα προβλήματα που εντοπίζονται στον οργανισμό και ξεκινούν τη διαδικασία αντι-οξείδωσής του, ανανεώνοντάς τον εσωτερικά και εξωτερικά.
Αρχικά λαμβάνεται ένα λεπτομερές ατομικό, οικογενειακό ιατρικό ιστορικό, όπου γίνεται εξατομικευμένη και σε βάθος ανάλυση του τρόπου ζωής και των καθημερινών συνηθειών: διατροφή, άσκηση, ύπνος, καθημερινό άγχος και τρόπος αντιμετώπισής του. Στη συνέχεια προτείνονται τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ για την εκτίμηση του οξειδωτικού στρες του κάθε οργανισμού και προτείνεται συστηματικό χτίσιμο της θωράκισής του.
Η άμυνα του οργανισμού οργανώνεται με «όπλα»  τελευταίας γενιάς όπως:
·       Μέτρηση οξειδωτικού στρες
·       Τεστ οξείδωσης της επιδερμίδας
·       Τεστ μεταβολισμού και διατροφικής κατάστασης
·       Επιγενετική μέθοδος που αναλύει τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στη δράση γονιδίων που μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία χρόνιων και σοβαρών ασθενειών
·       Έλεγχος της διατροφικής κατάστασης των κυττάρων,
·       Έλεγχος τοξινών, κατακράτησης υγρών κ.ά

Εξατομικευμένο πρόγραμμα αντιγήρανσης
Με βάση τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων , προτείνεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αντι-γήρανσης, διατροφής και αντι-οξειδωτικών, άσκησης, τεχνικές χειρισμού του καθημερινού άγχους καθώς  , αλλά και αναλυτικές οδηγίες για την αλλαγή του τρόπου ζωής μας.
Τι προβλήματα μπορεί να επιλύσει η LifestyleMedicine;
Καρδιααγγειακές νόσοι (στεφανιαία  νόσος, εγκεφαλικό)
Υπέρταση
Καρκίνος
·       Διαβήτης
·       Νευροεκφυλιστικές Νόσοι (Parkinson, Altzheimer, σκλήρυνση κατά πλάκας)
·       Αυτοάνοσα νοσήματα (Αρθρίτιδες, παχυσαρκία)
·       Υψηλή χοληστερόλη
·       Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
·       Παθήσεις ωχράς κηλίδας
·       Χρόνια κόπωση
·       Υπογονιμότητα
·       Άγχος.


Με το Lifestyle nano Medicine αλλάζεις ζωή
·       Μάθε τι συμβαίνει στον οργανισμό σου
·       Μετά τη διάγνωση, έρχεται η θεραπεία.
·       Νιάτα, ομορφιά, υγεία. Το LifestyleMedicineClinic  γνωρίζει τον τρόπο. Για ν αλλάξουμε ζωή. Ν απομακρύνουμε τις τοξικές , βλαβερές συνέπειες της σύγχρονης καθημερινότητας, και ν αποκτήσουμε λαμπερή νεανική επιδερμίδα, λεπτή σιλουέτα, υγεία και εφηβική ζωντάνια.
Τι… αναζητούν ο Ντι Κάπριο και ο Σβαρτσενέκερ στη Θεσσαλονίκη;
Σε πρόσφατη επίσκεψή της στο Los Angeles η Δρ Καραγκιοζάκη, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ινστιτούτου Σβαρτσενέκερ και Ντι Κάπριο στο πλαίσιο επαφών και ερευνητικών ανταλλαγών που αναπτύσσονται. Και τα δύο ινστιτούτα στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας μέσα από αειφόρες μορφές ολιστικής ανάπτυξης. Βασικός στόχος είναι η επίτευξη ευζωϊας με την ανάπτυξη νέων επιστημών όπως η νανοϊατρική αλλά ταυτόχρονα σε ισόρροπη σχέση με τον εσωτερικό (ψυχική υγεία) και εξωτερικό μας κόσμο (φυσικό περιβάλλον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι υπέροχες μέρες μια αυτοκτονία και η διέξοδος

Στην τελευταία ταινία του Βίμ Βέντρες «Υπέροχες Μέρες», ο Χιραγιάμα (Κότζι Γιακούσο) ζει τις μέρες του σε μια υπέροχη χαρμολύπη. Η μοναξιά ...