ΜΕ-ΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΖΥΘΟ !
“Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα , μπορούμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για 100-150 οικογένειες». Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ Δημήτρης Μάρδας, αυτή την ιδέα κάνει πράξη και βάζει στο τραπέζι μας το εστιατόριο «Ζύθος». Τυριά, κρασιά, λάδια, αλλαντικά, κρέατα , ζυμαρικά και γαλακτομικά μόνο από έλληνες παραγωγούς μπαίνουν κατ αποκλειστικότητα στο μενού του εστιατορίου . Όπως εξήγησε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Δέσποινα Μαυρομάτη , τα δύο καταστήματα ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ και ΖΥΘΟΣ στα Λαδάδικα καταναλώνουν συγκεντρωτικά σε ετήσια βάση περισσότερους από 20 τόνους κρεάτους, 11 τόνους γαλακτοκομικών, 6 τόνους ελαιόλαδου, 4 τόνους ζυμαρικών, 5 τόνους αλλαντικών, 2 τόνους ρυζιού, 20.000 μπουκάλια κρασιού, 1800 βαρέλια μπύρας. Την ίδια ώρα το ποσό που δίνεται σε έλληνες προμηθευτές αγγίζει τα 60.000 ευρώ μηνιαίως. Τέτοιες προσπάθειες στηρίζει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης γι αυτό στην παρουσίαση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ-ΝΟΥ του ΖΥΘΟΥ το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Πέγκας ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης του κοινού για την γαστρονομία και την υγιεινή διατροφή.
“Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα , μπορούμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για 100-150 οικογένειες». Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ Δημήτρης Μάρδας, αυτή την ιδέα κάνει πράξη και βάζει στο τραπέζι μας το εστιατόριο «Ζύθος». Τυριά, κρασιά, λάδια, αλλαντικά, κρέατα , ζυμαρικά και γαλακτομικά μόνο από έλληνες παραγωγούς μπαίνουν κατ αποκλειστικότητα στο μενού του εστιατορίου . Όπως εξήγησε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Δέσποινα Μαυρομάτη , τα δύο καταστήματα ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ και ΖΥΘΟΣ στα Λαδάδικα καταναλώνουν συγκεντρωτικά σε ετήσια βάση περισσότερους από 20 τόνους κρεάτους, 11 τόνους γαλακτοκομικών, 6 τόνους ελαιόλαδου, 4 τόνους ζυμαρικών, 5 τόνους αλλαντικών, 2 τόνους ρυζιού, 20.000 μπουκάλια κρασιού, 1800 βαρέλια μπύρας. Την ίδια ώρα το ποσό που δίνεται σε έλληνες προμηθευτές αγγίζει τα 60.000 ευρώ μηνιαίως. Τέτοιες προσπάθειες στηρίζει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης γι αυτό στην παρουσίαση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ-ΝΟΥ του ΖΥΘΟΥ το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Πέγκας ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης του κοινού για την γαστρονομία και την υγιεινή διατροφή.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου