Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Οι Ελεύθερες Ρίζες Υπό Έλεγχο : Η πρώτη LifestyleNanoMedicineClinic στην Ελλάδα καινοτομεί κατά των εχθρών του οργανισμού!


Οι Ελεύθερες Ρίζες Υπό Έλεγχο!

Καινοτομία κατά της γήρανσης του οργανισμού!
lifestyleNanomedicine…



Υπάρχει τρόπος να αποφύγει κανείς μια σοβαρή ασθένεια, και να αποκαταστήσει τις βλάβες στον οργανισμό του , πριν αυτές δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα;
Ναι. Απαντά η Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη που παρουσιάζει στο πλαίσιο του 4ου Φόρουμ Υγείας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» την πρώτη LifestyleNanoMedicine Clinic, που εφαρμόζει όλες τις σύγχρονες μεθόδους της Νανοϊατρικής.
Η μέτρηση ελεύθερων ριζών μπορεί να : Εντοπίσει εάν το άτομο εμφανίζει υψηλό ποσοστό ελεύθερων ριζών , να βελτιώσει τη διατροφική του κατάσταση, να οδηγήσει σε προσαρμογή της φαρμακευτικής αγωγής (screening).
Screening του οργανισμού με μια…τρίχα!
Και αυτό το τεστ το οποίο γίνεται στο περίπτερο της LifestyleNanoMedicineClinic στο χώρο του 4ου Φόρουμ Υγείας είναι απαραίτητο για τους καρδιοπαθείς, υπερτασικούς, καπνιστές, παχύσαρκους, διαβητικούς, αθλητές, γυναίκες που υποβάλλονται σε ορμονική θεραπεία, άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα, έμφραγμα, εγκεφαλικό, ανεύρυσμα κλπ
Τα καινοτόμα διαγνωστικά τεστ Νανοϊατρικής που εφαρμόζονται από την ειδικευμένη ομάδα της Δρ Βαρβάρας Καραγκιοζάκη, όπως αυτό της επιγενετικής έχουν τη δυνατότητα να…σκανάρουν ολόκληρο τον οργανισμό μας και μάλιστα από μια…τρίχα.
Στην ουσία πρόκειται για ένα είδος «σκαναρίσματος» του ανθρώπινου οργανισμού, χάρις στην επιγενετική, με στόχο να γίνουν μετρήσεις όσον αφορά, στην επίδραση, που έχουν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες στο DNA μας σημειώνει η κ. Καραγκιοζάκη και εξηγεί «Τα στοιχεία που συλλέγονται από την τρίχα (η οποία είναι ένας ζωντανός οργανισμός) στέλνονται σε κέντρο στην Γερμανία και με την χρήση υπερυπολογιστών, οι οποίοι έχουν χαρτογραφήσει 800 δείκτες ευεξίας και υγείας, συγκρίνονται με το ιδανικό.
Έτσι τα συμπεράσματα αφορούν πάντα τον συγκεκριμένο ασθενή, ο οποίος μπορεί να είναι πχ. περισσότερο ευαίσθητος σε μια μορφή ακτινοβολίας από ότι σε μια άλλη (πχ ακτινοβολία κινητού σε σχέση με την ακτινοβολία της τηλεόρασης). Σε κάθε περίπτωση η εξέταση είναι προληπτική και με όλες τις μετρήσεις που γίνονται (πχ σε τοξίνες, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες), προτείνεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας 90 ημερών, που ακολουθεί ο ασθενής. Το πρόγραμμα συνήθως αφορά συστάσεις στη διατροφή του, αλλά και γενικότερα στο τρόπο διαβίωσής του (Life Style)».


Οι υπέροχες μέρες μια αυτοκτονία και η διέξοδος

Στην τελευταία ταινία του Βίμ Βέντρες «Υπέροχες Μέρες», ο Χιραγιάμα (Κότζι Γιακούσο) ζει τις μέρες του σε μια υπέροχη χαρμολύπη. Η μοναξιά ...