Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Από τη Θέρμη της Θεσσαλονίκης στο μεγάλο εμπορικό και διπλωματικό γεγονός στην Ινδία

Μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας από τη Θεσσαλονίκη, η Organic Electronic Technologies που εξειδικεύεται στα φωτοβολταικά 3ης γενιάς, διαθέτει μονάδα παραγωγής και ηγείται του ευρωπαικού project Flex2Εnergy που δημιουργεί εργοστάσιο μαζικής παραγωγής τους, παίρνει μέρος στην εμπορική αποστολή στην Ινδία με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ Κώστα Φραγκογιάννη. Η ΟΕΤ είναι μία από τις ελληνικές εταιρείες που παίρνουν μέρος στο CII INDIA EUROPE Business & Sustainability Conclave 2024 που διεξάγεται στις 20 και 21 Φεβρουαρίου στο Νέο Δελχί.
Η ιδιαίτερη σημασία του εμπορικού και διπλωματικού γεγονότος υπογραμμίζεται και από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού το ίδιο διάστημα (21-23 Φεβρουαρίου) στην Ινδία Σύμφωνα μάλιστα με τα ινδικά ΜΜΕ πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη αρχηγού κράτους της Ελλάδας στην χώρα εδώ και 15 χρόνια. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου HOPE-A και της εταιρείας ΟΕΤ καθηγητής Στέργιος Λογοθετίδης θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του CII INDIA EUROPE Business & Sustainability Conclave 2024 τις μοναδικές ιδιότητες των 3ης γενιάς φωτοβολταϊκών και τις εφαρμογές τους στα κτίρια, τα θερμοκήπια ως αγροβολταικά, τα αυτοκίνητα κ.ά Τα οργανικά φωτοβολταϊκά είναι ελαφρά , ημιδιαφανή και ιδιαίτερα εύκαμπτα και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζοντας τις ιδιότητές τους και τις εφαρμογές τους στις πράσινες έξυπνες πόλεις χρηματοδοτεί τη δημιουργία εργοστασίου μαζικής παραγωγής τους. Επικεφαλής αυτού του εμβληματικού ευρωπαϊκού έργου με την επωνυμία Flex2Energy είναι η ελληνική εταιρεία Organic Electronic Technologies . Παράλληλα θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους επιχειρήσεων, διεθνών φορέων και opinion makers στον τομέα της Βιωσιμοτητας και της Πράσινης Τεχνολογίας.
Στο CII INDIA EUROPE Business & Sustainability Conclave 2024 συμμετέχουν περισσότερες από 450 επιχειρήσεις και φορείς 200 από την Ινδία και 250 από 37 χώρες του κόσμου και βασικές θεματικές του ενότητες είναι: Το μέλλον των Επιχειρήσεων, η Βιωσιμότητα, η Ψηφιακή Μετάβαση, το Διεθνές Εμπόριο και οι Επενδύσεις Στόχος του επιχειρηματικού/εμπορικού γεγονότος που διοργανώνεται στο Νέο Δελχί, είναι να προωθηθεί η ατζέντα της εταιρικής σχέσης Ινδίας Ευρώπης με προοπτική ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον .
Το CII INDIA EUROPE Business& Sustainability Conclave έχει μεγάλο αντίκτυπο στις εμπορικές και διπλωματικές σχέσεις Ινδίας Ευρώπης συνδιοργανώνεται από την Συνομοσπονδία Ινδικής Βιομηχανίας (CII) σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και την Κυβέρνηση της Ινδίας.

Οι υπέροχες μέρες μια αυτοκτονία και η διέξοδος

Στην τελευταία ταινία του Βίμ Βέντρες «Υπέροχες Μέρες», ο Χιραγιάμα (Κότζι Γιακούσο) ζει τις μέρες του σε μια υπέροχη χαρμολύπη. Η μοναξιά ...