Τρίτη 10 Ιουλίου 2012



Ψυχολογία, Συμβουλευτική & Ειδική Αγωγή
  
   

Η κρίση μας φέρνει στα...θρανία!

Αυτό το Καλοκαίρι το περνάμε … Athenian !

Αθήνα, 10 Ιουλίου 2012

Γονέας σε απόγνωση; Κρίση; Παιδιά που ουρλιάζουν; Σχέση που καταρρέει; Όλοι στηρίζονται πάνω σας; 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το 1ο Summer Camp Συναισθημάτων! 

Το Athenian College συνεχίζει να προσφέρει καλοκαιρινά σεμινάρια ψυχολογίας, συμβουλευτικής και ειδικής αγωγής για όλους. Συναισθανόμενο τη διαρκή ανάγκη για επέκταση των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, το Athenian College επεκτείνει τον Β΄ Κύκλο Επιμόρφωσης και Δωρεάν Σεμιναρίων Ενηλίκων Sigmund Freud με το πρώτο Summer Camp Συναισθημάτων 2012. 

Η κατάρτιση εκπαιδευτικών για τα προβλήματα της τάξης, η ψυχολογία σχέσεων μέσα από την τέχνη και η υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που καλύπτει το Summer Camp, που θα τρέχει όλο το καλοκαίρι. 

Μετά τη συμμετοχή 850 ενηλίκων στο Β΄ Κύκλο Επιμόρφωσης, το Summer Camp Συναισθημάτων 2012 ευελπιστεί να επιμορφώσει περισσότερα από 1.000 άτομα – ειδικά γονείς και νέους, στη Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική και την Ειδική Αγωγή. Βασισμένο στα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα κορυφαίων πανεπιστημιακών τμημάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης, το Summer Camp Συναισθημάτων 2012 δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει κανείς σε 18 μόλις ώρες μοναδικές γνώσεις και δεξιότητες στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει καθώς επίσης και:

  • βεβαίωση σπουδών
  • σύγχρονο επιστημονικό υλικό
  • εξατομικευμένη έκθεση προόδου
  • και δυνατότητα προσωπικής συστατικής επιστολής

Η μάθηση είναι καθαρά βιωματική, χωρίς κανέναν ηλικιακό περιορισμό. Λειτουργούν ειδικά group για άτομα που ασχολούνται πρώτη φορά με την ψυχολογία ή την ειδική αγωγή και τμήματα για επιστήμονες και επαγγελματίες παιδαγωγούς, συμβούλους και ψυχολόγους.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν τη μοναδική δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πιστοποιημένο από το Edexcel πρόγραμμα Εισαγωγής στη Συμβουλευτική και να αποκτήσουν τη σχετική πιστοποίηση σε 5 μόλις εβδομάδες. 

Πληροφορίες Κοινού: Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Τηλ. 2103800300 ή επισκεφθείτε την σελίδα του Κολλεγίου στο facebookwww.facebook.com/atheniancollege

Πληροφορίες για του Συντάκτες: Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης Ομίλου ΔΟΜΗ, Τηλ. 2103800300 despota@iekdomi.edu.gr

Οι υπέροχες μέρες μια αυτοκτονία και η διέξοδος

Στην τελευταία ταινία του Βίμ Βέντρες «Υπέροχες Μέρες», ο Χιραγιάμα (Κότζι Γιακούσο) ζει τις μέρες του σε μια υπέροχη χαρμολύπη. Η μοναξιά ...