Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΒΑΛΕ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΗ ΖΩΗ . ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΧΑΝΘ


Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί, γίνεται η εθελοντική αιμοδοσία της Χ.Α.Ν.Θ.


Η Χ.Α.Ν.Θ. και μαζί της όλη η πόλη γιορτάζει τη ζωή με μια μέρα προσφοράς και αλληλεγγύης και μας καλεί να βάλουμε το δικό μας…καλάθι προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο ζωής: ΑΙΜΑ!

Η φετινή εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται με τη συνδρομή του Κέντρου Αίματος Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι κοινωνικοί φορείς της Θεσσαλονίκης: Πηγή Ζωής, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, Αχτίδα, Καλλιπάτειρα, Θερμαϊδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Επίσης την εκδήλωση υποστηρίζουν κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς της πόλης: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ., CatWalk, Nouvelle Amicale, Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού - Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Αρωγή Θεσσαλονίκης - Ομάδα Εθελοντών Πολιτών.

Η εθελοντική αιμοδοσία της ΧΑΝΘ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Καλαμαριάς, του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Ας βάλουμε όλοι μαζί …καλάθι στη ζωή.


Για δήλωση επιθυμίας να δώσουμε αίμα ακολουθούμε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/1otvkiNGmlbTvz96-hEF9e0BI8zeFXZ4QT2y82KqDfGg/viewform?edit_requested=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι υπέροχες μέρες μια αυτοκτονία και η διέξοδος

Στην τελευταία ταινία του Βίμ Βέντρες «Υπέροχες Μέρες», ο Χιραγιάμα (Κότζι Γιακούσο) ζει τις μέρες του σε μια υπέροχη χαρμολύπη. Η μοναξιά ...