Thessaly Wine Bouquet

Οινογευσία με μέτρο πρότειναν μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Ενημέρωσης για την υπεύθυνη κατανάλωση οίνων, οι παραγωγοί των Ποστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης,καθώς και των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων Thessaly Wine Bouquet Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΘΕΑΣ Thessaly Wine Bouguet με στόχο την υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού σε Ελλάδα και Πολωνία, υποστηρίζεται από τους συνεταιρισμούς Νέας Αγχιάλου, Μαγνησίας, Τυρνάβου και αφορά στα κρασιά με Προστασία Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ Θεσσαλίας)
Όπως εξήγησε ο συντονιστής του προγράμματος Πολύδωρας Ξενιτάκης το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από το ΥπΑΑΤ στοχεύει και στην ενίσχυση των οινοποιείων της Θεσσαλίας. Κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η γνωστή σεφ – συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου , η οποία αναφέρθηκε στους συνδυασμούς του κρασιού με το φαγητό και συνέστησε “για να έχει το γεύμα ή το δείπνο μας καλό τέλος, πρέπει να πίνουμε με μέτρο, να μην πίνουμε με άδειο στομάχι …”
Μια καλή ευκαιρία εν μέσω γευστικών εδεσμάτων να γνωρίσει κανείς τα κρασιά της Θεσσαλίας και τους εκπροσώπους των συνεταιρισμών της περιοχής. Μια ευκαιρία για ανάπαυλα, μια βαθιά ανάσα και μια ακόμη γουλιά κρασί. Φωτ από την εκδήλωση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

Οι Ελεύθερες Ρίζες Υπό Έλεγχο : Η πρώτη LifestyleNanoMedicineClinic στην Ελλάδα καινοτομεί κατά των εχθρών του οργανισμού!

Η πανδημία ανοίγει δρόμο για τεράστιες επενδύσεις στη νανοτεχνολογία